… men i en annan form. Efter sju långa år av bokbloggande, varav det sista med ganska glest mellan inläggen, väljer jag nu att fokusera på att tipsa om och recensera böcker på mitt Instagramkonto. Där kommer jag även lägga upp en del skrivtips och lite allmänt om mitt jobb som frilansande förlagsredaktör och manusutvecklande lektör.

Tusen tack till alla er som läst och kommenterat under årens lopp och jag hoppas att vi ses även fortsättningsvis!

En reaktion till “Tiden går, och boktipsen består …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.