FotoFlexer_Photo4.jpg

Konstaterar idag att snö inte är min favorit, men tack och lov har det inte kommit så mycket här som i Norrland. Helgfrågan och Mias bokhörna undrar: Vilken bok ligger på din förstaplats i vårens utgivning?

Det är som alltid väldigt svårt att bara nämna en ynka bok när det finns massor som lockar. Jag är väldigt nyfiken på Ninni Schulmans Bara du som släpps i slutet av april. Den utspelar sig inte i Hagfors, utan är en fristående bok som kallas relationsrysare eller psykologisk thriller.

9789137150703_200x_bara-du

Mia undrar också hur vi vill ha det runtomkring oss när vi läser. Helst ska det vara ganska tyst, och sen gillar jag att sno in mig i någon mysig filt eller så. Det är bra också om vardagssysslorna så som tvätt, plocka ur diskmaskinen mm är klara. Om jag vet att jag borde fixa dem istället för att läsa har jag lite svårt att slå mig till ro och koncentrera mig.

Trevlig helg!

 

23 reaktioner till “Helgfrågan v. 5

  1. Jag brukar göra många hushållssysslor på dagen så när barnen sover eller leker lugnt kan jag hitta lite ro och sätta mig i soffan och läsa en stund 🙂 tack för tips, hade missat att ninni schulman skulle komma ut med en ny bok.

  2. Jag har bara läst (och gillat) hennes första bok i Hagfors-serien. Borde nog fortsätta med den serien. Men jag kan ju ta denna nya innan då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.