Helgfrågan hos Mias bokhörna inbjuder till summering, hon undrar hur vi vill sammanfatta vårt bokår 2017.

Trögt, skulle man kunna säga. Året inleddes med nästintill uppehåll i bloggandet pga långvarig tandvärk. Jag bestämde mig för att inte ge upp bokbloggen även om läslusten var dålig, men problemen med tänderna fortsatte. Innan sommaren var slut var fem rotfyllningar ett faktum, och allt detta pga att jag ramlade ned från en stege. Väldigt dumt. Ett tag hade jag så ont att jag trodde jag skulle bli tokig. Förutom det har det varit sjukdom och dödsfall i familjen. Tankarna och koncentrationen har i stor utsträckning varit någon annanstans. Trots det har jag läst ca 120 böcker, och med det är jag mer än nöjd. Men det har varit motigt ibland att hinna med recensionsexemplaren jag får. Jag hoppas att 2018 kan bli lite lugnare och att själva glädjen i att läsa kan återkomma. Årets sista två månader har bjudit på bättre läsflyt och det känns lovande. Jag kanske till och med vågar sätta upp någon utmaning för 2018!  

34 reaktioner till “Helgfrågan v. 52

  1. Tufft år du har haft, hoppas att nästa blir ett mycket bättre år! Det är jättekul att du startat och kör Veckans topplista – blir glad när jag ser att du tänker fortsätta med den nästa år! 🙂

  2. Hoppas verkligen att du får ett mycket bättre år 2018. Det har varit toppenkul med topplistan som du drog igång under året. Önskar dig ett gott nytt år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.