20181204_223032_0000.png

Veckorna går i raketfart och det är redan dags för en ny topplista. Den här veckan handlar det om läsning som passar till Alla hjärtans dag som infaller på torsdag den 14 februari. Kärlek, vänskap eller allmänt hjärtevärmande läsning – det finns många exempel på vad böckerna på veckans topplista kan handla om. Här kommer fem titlar som jag tycker passar extra bra den här veckan.

  1. Det slutar med oss av Colleen Hoover – En romantisk berättelse med ett allvarstyngt budskap. Här bjuds på både romantik och läsning som manar till eftertanke.
  2. En dag i december av Josie Silver – låter kanske som en julroman, men denna kärlekssaga fungerar året om.
  3. Liten två med potential av Camilla Davidsson – En roman om prestationsångest och utbrändhet, men boken handlar också om att hitta kärleken när man minst anar det.
  4. Vi som älskade av Renée Carlino – En historia om ett ungt par som träffas under universitetstiden, men vars vägar skiljs åt. Efter ett antal år ses de igen, men frågan är om relationen kan återuppväckas efter så lång tid.
  5. Midnattsrosen av Lucinda Riley – Utspelar sig både i Indien och vid ett engelskt gods. Nutid blandas med dåtid och såväl familjehemligheter som kärlek är självklara ingredienser i den här storslagna boken.

27 reaktioner till “Veckans topplista v.7 – Alla hjärtans dag

  1. Har också med Camilla Davidsson. 🙂 Annars är det ju så många kärlekshistorier som är värda att ta upp, svårt att välja. 😀

    mariasbokhylla.wordpress.com/2019/02/12/veckans-topplista-v-7-alla-hjartans-dag/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.