Sommaren är verkligen pocketbokens högsäsong, ett perfekt format när man är på resande fot eller helt enkelt bara vill ha en bok som är lätt att bära med sig i väskan. Sommaren är också den tid då många läser mest i och med att semester och sommarlov ger lite mer tid över till sådana aktiviteter. Inte konstigt att det släpps så många godbitar just nu. Den röda adressboken, Krokas, Och blomsten dö, Hon som vakar, Dolt i mörker och Miraklet är några av dem nedan som jag har läst och rekommenderar! Nu i sommar vill jag sätta tänderna i Tio svenskar måste dö, 1968, Jägaren och Rövarbruden. Vilka pocketböcker har du väntat på?

 

6 reaktioner till “Pocketnyheter i juni

  1. Ojdå, nu kommer alltså pocketen av alla de böcker som jag behövde nu genast för ett tag sedan och som fortfarande står olästa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.