Foto: Patrik Bergenstav

Berätta lite om din deckarserie Brännpunkt Västergötland där du är aktuell med den nya boken Mördande avsikt.

▪️Det är en serie som från jag från början började skriva direkt för ljud. Hittills är fyra delar utgivna av Lind&Co och den senaste, Mördande avsikt, är den senaste. De fem är nästan klar. De fyra första delarna har nu även tryckts i pappersformat och finns även som e-bok.

Du driver även Joelsgården förlag. Hur ser utgivningen ut där? 

▪️Vi har haft en enorm tilltrömning av nya manus. Bland de senast utgivna är Lotta Lundh: Pappas flicka Bara vanlig, en pappas berättelse av Niclas Wennerlund och Peter Westberg.

Du har under hösten haft en stor tävling där du söker en medförfattare till ett kommande bokprojekt. Berätta om det, vad är syftet?

▪️ Jag har aldrig skrivit någon deckare ihop med en annan författare och tänkte att det skulle vara väldigt trevligt att få testa det också. För att göra sökandet efter en medförfattare ännu roligare utformades idén til en tävling där priset är att jag skriver, och förhoppningsvis ger ut, en deckare tillsammans med vinnaren.

Vilka boksläpp ser du fram emot mest i höst?

▪️Jag har redan bestämt att jag måste läsa Hans Rosenfeldts Vargasommar. Dessutom är jag nyfiken på Gryningsdåd av Maria Richardsson, eftersom Joelsgården Förlag ger ut Våroffer i pappersformat. Jag har inte läst Gryningsdåd än, men ser fram mot att få göra det.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.