Augusti närmar sig och därmed drar höstens bokutgivning igång på allvar. Här är ett urval av de titlar som släpps och det finns mycket att se fram emot – men den tredje och avslutande delen i Hilary Mantels serie om Thomas Cromwell, Spegeln och ljuset, är kanske det mest efterlängtade boksläppet av dem alla. Vilka böcker läser ni i augusti?

4 reaktioner till “Boknyheter i augusti

  1. Din stora kärlek har jag oläst i hyllan (på engelska). Kanske dags att ta tag i den. Anna Janssons ska jag definitivt läsa! Och Pernilla Ericsons, Och Frida Skybäcks. Hmmm.. då var det det där med lästid också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.