2020 får en rivstart för alla deckarfantaster som gillar digitala böcker. I början av året släpps hela 20 stycken av Maria Langs mest älskade pusseldeckare som ljudböcker, inlästa av Charlotta Åkerblom. Böckerna finns även som e-bok för den som föredrar det formatet och du hittar dem exempelvis hos Storytel. De nya omslagen som Norstedts har tagit fram är verkligen mitt i prick både när det gäller att presentera innehållet, tidsandan och de är även rent estetiskt mycket tilltalande. Jag blir verkligen sugen på att börja lyssna på dessa deckarklassiker omgående, även om jag har läst några av dem sedan tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.