20191120_104404_0000.png

I årets julkalender här på bloggen kommer några verkliga experter att dela med sig av sina bästa boktips. Är du på jakt efter den perfekta julklappen eller letar du efter fina läsupplevelser som du själv vill njuta av under julens lässtunder? En lång rad författare och förlagsmedarbetare berättar här om sina utvalda bokfavoriter, hela vägen fram till jul!


Idag är det författaren och journalisten Pascal Engman som bjuder på sina bästa boktips inför julen. Pascal är aktuell med sin tredje thriller, Råttkungen. Boken är den andra delen i den spännande serien om kriminalinspektör Vanessa Frank.

Foto: Thron Ullberg

 – Mitt första tips är Camilla Läckbergs senaste bok, En bur av guld. Det är en rafflande, kuslig håll käften-historia som passar alla. Jag älskar den!

 – Även mitt andra tips är en bok för alla spänningsfantaster, Kniv av Jo Nesbø. Jag älskar Harry Hole, upptäckte honom för några somrar sedan och han har snabbt blivit en favorit.

 – Sist men inte minst vill jag tipsa om Jag ångrar av hela mitt hjärta det där jag kanske gjort av Eric Rosén. En otroligt vacker och sorglig barndomsskildring som inte lämnar någon oberörd.

God Jul och trevlig läsning önskar Pascal Engman

 

En reaktion till “Lucka 20 – Pascal Engman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.