20191120_104404_0000.png

I årets julkalender här på bloggen kommer några verkliga experter att dela med sig av sina bästa boktips. Är du på jakt efter den perfekta julklappen eller letar du efter fina läsupplevelser som du själv vill njuta av under julens lässtunder? En lång rad författare och förlagsmedarbetare berättar här om sina utvalda bokfavoriter, hela vägen fram till jul!


Stefan Ahnhem slog igenom stort med sin deckardebut Offer utan ansikte som tilldelades Crimetime Specsavers Award 2015 och sedan har succén rullat på med mängder av sålda böcker både i Sverige och utomlands. Just nu är han aktuell med sin femte bok om Fabian Risk och Helsingborgspolisen, X sätt att dö. Idag gästar Stefan Ahnhem julkalendern här på Johannas deckarhörna och berättar om sina bästa boktips inför de stundande helgerna.

Foto: Thron Ullberg

  – Mitt första tips passar alla som vill ha vill ha något underhållande och stundtals riktigt roligt med lagom spänningsfaktor, och det är 11/22/ 1963 av Stephen King. En man hittar via en bakdörr i den lokala dinern ett tidshål som tar en tillbaka till 60-talet, så att han kan hindra Kennedy från att bli mördad.

 – I allmänhetens tjänst av Edward Snowden är ett perfekt lästips för alla som är intresserade av nutidshistoria som i ett enda slag förändrade hur vi ser på big data och våra mobiler. Här berättar Snowden hela sin historia om hur hans datorintresse vaknade till liv och hur han arbetade med den största massavlyssningen någonsin.

 – Sist ut ett tips för alla som gillar spänning och väntar på nästa bok om Fabian Risk: Kedjan av Adrian McKinty. En riktig bladvändare om ångesten när ens dotter blir kidnappad och man själv tvingas utsätta någon annan för exakt samma sak.

God Jul och trevlig läsning önskar Stefan Ahnhem

En reaktion till “Lucka 18 – Stefan Ahnhem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.