20191120_104404_0000.png

I årets julkalender här på bloggen kommer några verkliga experter att dela med sig av sina bästa boktips. Är du på jakt efter den perfekta julklappen eller letar du efter fina läsupplevelser som du själv vill njuta av under julens lässtunder? En lång rad författare och förlagsmedarbetare berättar här om sina utvalda bokfavoriter, hela vägen fram till jul!


Idag bjuder Christoffer Holst på sina bästa boktips inför julen! Christoffer är författare och har bland annat skrivit två feelgooddeckare om Cilla Storm, varav den senaste, Blå, blå höstvågor har släppts under året. I vår är han aktuell med en fristående bok med titeln Solsken och parmesan. Christoffer Holst jobbar till vardags även som förläggare på Printz Publishing, så det han inte vet om böcker är förmodligen inte värt att veta.

Foto: Caroline Andersson

 – Mitt första tips är en av mina absoluta mysfavorit: Familjereceptet av Veronica Henry. Alla ingredienser finns här: en människa som tvingas börja om, familjehistoria och sylt! Henry skriver oerhört bra och det är rent utsagt sorgligt när boken är slut!

 – Det var länge sedan jag läste en svensk thriller som jag diggade så skarpt som boken Ett hem av dö för av Lina Arvidsson. Jag är ju oerhört förtjust i gamla 90-talsrysare som exempelvis Single White Female, och denna bok är en svensk variant – fast bättre! Slutet är också helt hårresande bra.

 – Dagens sista boktips blir I full blom av Edward Blom. Mr Blom är en karaktär, minst sagt, men en väldigt fin sådan. I denna biografi (som mer är en samling tankar och historier) blandas ämnena huller om buller. Barndom, dejtande, öl, gudstro, bakistips. Oerhört underhållande och samtidigt välskrivet.

God Jul och trevlig läsning önskar Christoffer Holst

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.