20191120_104404_0000.png

I årets julkalender här på bloggen kommer några verkliga experter att dela med sig av sina bästa boktips. Är du på jakt efter den perfekta julklappen eller letar du efter fina läsupplevelser som du själv vill njuta av under julens lässtunder? En lång rad författare och förlagsmedarbetare berättar här om sina utvalda bokfavoriter, hela vägen fram till jul!


 

Idag har turen kommit till Louise Bäckelin som efter lång erfarenhet från bokbranschen 2016 startade LB Förlag. Idag arbetar hon som förlagschef och har snabbt etablerat sig på den svenska bokmarknaden. Hennes tre boktips är tre favoriter hämtade från årets utgivning på LB Förlag.

louise-backelin36074.jpg

Foto: Anna-Lena Ahlström 

 – Mitt första val är Lika i döden av Anna Roos. En smart och välskriven spänningsroman som utspelar sig i idylliska Trosa. Gillar du spänning som inte är brutal och blodig så är detta något för dig!

– Mitt andra boktips är Klimatglädje av Emilia Arvidsson. Byt ångest mot glädje – här får du åtta utmaningar för ett hållbart liv. För dig som vill bidra till att minska klimatpåverkan och lära dig mer om hur vi med små uppoffringar kan åstadkomma stora förändringar.

– Sist men inte minst: Kärlek i mån av snö av Lina Forss. Ingen jul utan en härlig julroman. För dig som vill krypa upp i läsfåtöljen med glögg och knäck och njuta av en relationskomedi med snärtig dialog.

God Jul och trevlig läsning önskar Louise Bäckelin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.