20191120_104404_0000.png

I årets julkalender här på bloggen kommer några verkliga experter att dela med sig av sina bästa boktips. Är du på jakt efter den perfekta julklappen eller letar du efter fina läsupplevelser som du själv vill njuta av under julens lässtunder? En lång rad författare och förlagsmedarbetare berättar här om sina utvalda bokfavoriter, hela vägen fram till jul!


Idag är det ingen mindre än romancedrottningen Simona Ahrnstedt som står för  boktipsen här i julkalendern. Simona är i grunden legitimerad psykolog men numera satsar hon fullt ut på författarskapet. Just nu aktuell med sin nya bok Bara lite till.

Foto: Kate Gabor

 

 – Först av allt vill jag tipsa om Bridgerton-serien av Julia Quinn där de tre första böckerna, En annorlunda allians, En oväntad förälskelse och En förtrollande hemlighet nu finns på svenska. Detta är ljuvliga böcker. Jane Austen möter Bridget Jones i en internationell bästsäljar-succé. Perfekt binge-läsning. Böckerna ges ut på 30 språk världen över och tv-serien är under produktion hos Netflix.

 – Mitt andra tips passar alla med författardrömmar och det är Skrivboken av Kristina Ohlsson. I Skrivboken delar Kristina Ohlsson generöst med sig av sina bästa råd till alla som älskar att skriva och de som drömmer om att bli författare. En blivande klassiker, om ni frågar mig.

 – Jag vill gärna tipsa om en inspirerande kokbok också, Käka grönt! av Julia Tuvesson. Tuvessonskans ultimata guide till skåpmat, brödmat, plåtmat och annat gott. Jag älskar Tuvessonskans Instagramkonto och i denna bok får du verktygen för att gå mot en grönare livsstil med recept på såväl matprepp som snabba vardagsmåltider, festmat och tapas. Dräglande god.

God Jul och trevlig läsning önskar Simona Ahrnstedt

2 reaktioner till “Lucka 7 – Simona Ahrnstedt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.