September och oktober bjuder på många fina boksläpp i pocketformat. Här har jag samlat några av mina favoriter, och några är såklart värda att tipsas om lite extra. Vintereld av Anders de la Motte, Små eldar överallt av Celeste Ng och Lazarus av Lars Kepler är tre guldkorn som ni bara måste läsa i höst. Jag tycker även att ni ska spana in de fina julromaner som nu har kommit i pocket, t ex 24 goda gärningar, Brutna ben och brustna hjärtan, Sju dagar med familjen och Vaxade juveler och brända hjärtan. De bjuder på perfekt adventläsning och kan vara värda att notera redan nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.