I juli går utgivningstakten in i ett lite lugnare tempo, men några godbitar finns det att se fram emot. Bland annat en ny bok av Anders Roslund som fortsätter deckarserien om Ewert Grens och Piet Hoffmann, klassiker av Georges Simenon och en fristående thriller som är något av den nya Da Vinci-koden skriven av deckarveteranen Peter James.

 

4 reaktioner till “Boknyheter i juli

  1. bra tips.! vet att mång amed mig har växande bokhögar, med olästa böcker..hur gör ni för att hinna läsa, jag har liksom korvstoppning, vissa har blivit flera år gamla o fortfarande inte hunnit läsa….=) o hur får ni följare till bloggen, jag har försökt vara aktiv på andra sidor, men verkar inte strömma till följare ändå, ni får om det är OK gärna skriva i min inbox och tipsa: THx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.