När sommaren närmar sig släpps extra många pocketböcker, vilket märks i maj månads utgivning. Här har jag samlat ett gäng favoriter: några som jag har läst och några som jag är nyfiken på. Både fakta, deckare, romaner, klassiker och nyutgåvor ryms i denna samling. Några har just släppts till butiker och nätbokhandlare, andra kommer lite senare under maj månad.

 

3 reaktioner till “Pocketnyheter i maj

  1. Många bra böcker! Tack för att du gör de här sammanställningarna, varenda månad, år ut och år in. Jag vet inte om jag har sagt det förut, men jag uppskattar det verkligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.