20181204_223032_0000.png

 

Det är tisdag men för de flesta av oss känns det nog som måndag efter långhelgen. Alltså behöver vi ett lätt tema för veckans topplista – de snyggaste rosa bokomslagen ni har i er bokhylla blir dagens övning.

 

25 reaktioner till “Veckans topplista v.17 – Rosa omslag

  1. Det verkar inte funka för mig att kommentera hos alla utom Hannele som ligger på Bloggers plattform. Det är väl Blogger med det där B:et i kommentarerna?

    1. Vet inte, det finns ju blogspot också som är kopplad till Googles tjänster. Jag har ju WordPress så tyvärr är jag inte så insatt i övriga. Trist att det inte funkar! Hoppas det bara är något tillfälligt fel.

      1. Nej så dumt, det är förstås Blogspot jag menar där det verkar vara svårt att få det att funka. Och jag vet att du finns på WordPress och på de bloggarna har det alltid funkat, men jag tänkte att om någon av de andra såg min kommentar så kanske de kunde svara.

      2. Ja, hoppas det löser sig. Google har ju gjort om i sina Google+ konton (typ tagit bort dem) kan det ha med detta att göra kanske? Om du kommenterar från ett sådant kanske det inte funkar längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.