Det har nästan blivit en tradition att delta i den läsutmaning som Mias bokhörna arrangerar till påsk. I vanlig ordning går tävlingen ut på att läsa flest antal sidor under ett begränsat antal dagar, skärtorsdag till midnatt på annandag påsk denna gång.

Hur mycket som de facto blir läst under en storhelg som dessutom lovar väldigt fint vårväder återstår att se, men jag tänker i alla fall ge utmaningen ett försök. Här är några böcker som ligger bra till för att bli lästa i påsk. Kanske lägger jag till eller tar bort någon titel, men detta är i alla fall min primära plan. Massor av påskekrim såklart, men jag konstaterar också att jag råkade plocka ihop enbart svenska författare. Kanske måste jag kasta in någon översatt roman också för att få lite variation. Fortsättning följer!

DSC_5208.JPG

2 reaktioner till “Mias Påskutmaning 2019

  1. Spännande bokhög! Väldigt fint vårväder går ju bra att kombinera med att sitta ute och läsa. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.