Ny månad, nytt lästema. I mars tänkte jag ge mig på ett försök att läsa ikapp bokserier där jag har halkat efter. Det är lite av en skandal att jag inte har hunnit läsa Jo Nesbøs senaste om Harry Hole, men boken släpptes under 2017 som var ett riktigt stökigt år när läsandet inte prioriterades. Författarna vars böcker syns på bild är aktuella med nya titlar under våren och sommaren – och då vill jag ju vara i fas! Därför väljer jag att prioritera dem under mars månad, men om läsflytet infinner sig kanske jag plockar upp ytterligare någon bokserie som har legat orörd alldeles för länge.

Vad läser du i mars?

4 reaktioner till “Månadens lästema: Läs ikapp en bokserie

  1. Smart att göra det till ett månadstema, det har jag inte tänkt på. Jag kör ju en årsutmaning. Törst har inte jag heller läst, men den är faktiskt med i min utmaning också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.