pile of books
Photo by Pixabay on Pexels.com

Varje månad har jag ett tema för min läsning där det gemensamma målet är att minska antalet olästa böcker i mina bokhyllor. I januari var planen att försöka läsa ikapp en del av de deckare jag missat under 2018 och i februari planerade jag för att läsa tunna böcker, dvs titlar som är kortare än 300 sidor.

I januari gick det ganska bra, jag läste flera titlar av de som fanns på min lista, bl a Dvalan av Camilla Grebe, Mareld av Camilla & Viveca Sten, Darktown av Thomas Mullen samt Tändstickan av Aline Lilja Gladh. Under januari dök det också upp ett flertal recensionsexemplar, vilket fick förödande konsekvenser för februari månads utmaning. Februari är också en riktigt trist månad rent generellt och de senaste veckorna har jag upplevt någon form av lässvacka. En enda tunnis blev läst – Dagar av ensamhet av Elena Ferrante. Det positiva är ändå att jag känner mig väldigt inspirerad att ta tag i de övriga två delarna i Ferrantes trilogi om kärlek.

I mars kommer temat att handla om att läsa ikapp serier där det snart kommer en ny bok. Mer om vilka titlar jag kan tänkas läsa kommer i ett eget inlägg. Jag hoppas också att energin återvänder med vårljuset så det blir lite bättre fart på min läsning igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.