20181204_223032_0000.png

Den här veckans går startskottet för årets bokrea. Vi är säkert många som älskar att fynda under årets bokfest och hos nätbokhandlarna har vi sedan flera veckor tillbaka kunnat förhandsbeställa våra reafynd. I år har jag dock valt att ta ett sabbatsår och inte köpa några reaböcker. Jag vill minska antalet olästa titlar i min välfyllda hylla och har därför beslutat mig för ett köpstopp under bokrean. Tipsa om fina reafynd kan jag dock självklart göra ändå och här kommer min lista med fem läsvärda deckare som finns att köpa bland annat hos adlibris.com.

  1. 1793 av Niklas Natt och Dag – Flerfaldigt prisad deckare som utspelar sig i Stockholm under sent 1700-tal. Har du ännu inte läst är det hög tid att fynda boken nu!
  2. Patrioterna av Pascal Engman – En spännande thriller som utspelar sig i ett polariserat samhälle som ligger skrämmande nära verkligheten.
  3. De vänsterhäntas förening av Håkan Nesser – I sin senaste bok låter författaren sina två huvudkaraktärer Van Veeteren och Barbarotti mötas för första och kanske enda gången. En trivsam deckare i klassisk nessersk stil.
  4. En sax i hjärtat av Marie Bengts – Pusseldeckare för alla som älskar Maria Lang.
  5. LEONA: Utan mänskligt värde av Jenny Rogneby – En deckarserie om en färgstark kvinna, polis och mor. Leona är allt och lite till på ett sätt som oundvikligen väcker reaktioner.

23 reaktioner till “Veckans topplista v.9 – Bokrea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.