Februari bjuder på en ovanligt stor mängd nya pocketböcker. Här är ett urval och bland de titlar jag har läst finns det några jag kan rekommendera lite extra: En helt vanlig familj av Mattias Edvardsson, Kvinnan i hytt 10 av Ruth Ware, Liten två med potential av Camilla Davidsson, Sweet Lolita av Kicki Sehlstedt och Falco av Kallentoft & Anna Karolina. Det finns också flera jag ser fram emot att läsa, bl a Annars skjuter jägaren mig, Blå längtan och Mitfordmorden: Mysteriet på Asthall. Vilket är ditt bästa pockettips i februari?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.