Ny månad betyder nytt lästema. Februari är ju årets kortaste månad vilket rent praktiskt innebär mindre lästid än i t ex januari. Därför tänkte jag att det kan passa bra att satsa på att läsa bokhyllans kortaste böcker. Just nu har jag också en del nya titlar som jag gärna vill läsa så snabbt som möjligt. Att varva dem med tunna böcker borde kunna skapa en bra mix och göra att antalet olästa verk kanske minskar något. Här är min inspirationshög med böcker under 300 sidor som alla kan tänkas ingå i månadens lästema. Några nya, några äldre – och en bred blandning av genrer. Alla lär inte hinnas med, men jag hoppas ändå kunna läsa ett flertal.

2 reaktioner till “Lästema för februari

  1. Om du ska fokusera på en av dem tipsar jag om Madonna i Päls, den är så bra!
    ”Finna sig” och ”Glöm mig” är också bra:) Jag vill verkligen läsa ”Mai betyder vatten”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.