Lite beroende på var i landet man bor är snö allmänt eller rikligt förekommande så här i mitten av januari. Där jag bor är det just nu bara ett tunt lager av vitt, men det ser ut att komma mer framåt helgen. Lite blandade känslor inför det, men naturen är trots allt fantastiskt vacker när den bäddas in i ett fluffigt vitt täcke. Därför tänkte jag att temat för Veckans topplista kunde få handla om vitt, eller avsaknaden av färg kanske vissa skulle säga, och idag är det omslagen som står i fokus. Här är fem riktigt fina böcker där den vita färgen dominerar omslagen.

26 reaktioner till “Veckans topplista v.4 – Vita bokomslag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.