20181204_223032_0000.png

Dagens tema för Veckans topplista är de där böckerna som vi så väldigt gärna villa läsa under 2018 – men inte hann med. Jag läste rekordmånga böcker under förra året och tycker på sätt och vis att det är lite skrämmande att det ändå är så många kvar som jag inte hann påbörja. Idag väljer jag att göra urvalet lite snävare genom att enbart fokusera på romaner, det var nämligen inom den kategorin jag känner att jag halkade efter mest. Här är fem titlar som jag verkligen var så peppad att läsa, men som ändå ligger orörda. Jag hoppas att deras tid kommer snart.

  • Manhattan Beach av Jennifer Egan
  • Andarnas labyrint av Carlos Ruiz Zafón
  • Geniet från Breslau av Lena Einhorn
  • Pachinko av Min Jin Lee
  • Pärlan som sprängde sitt skal av Nadia Hashimi

26 reaktioner till “Veckans topplista v. 2 – Böcker jag ville läsa under 2018 men inte hann med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.