Nu var det ett tag sedan jag senast deltog i Mias helgfråga. Idag är det dags igen och frågan handlar om hur vi botar vår vintertrötthet och vilken bok vi läser just nu.

Jag håller på med Dvalan av Camilla Grebe. Den är rasande spännande och kommer nog ta slut snabbt. Återstår att se vad jag väljer då, men det blir nog troligen Darktown av Thomas Mullen, en bok som utsågs till året bästa översatta kriminalroman 2018.

När det gäller att bota trötthet är jag också i behov av nya uppslag. Några tips för att förbättra läget är dock vitamintillskott från apoteket och intag av färgglada frukter och grönsaker. Det gäller nog också att försöka ta vara på julens sista lediga dagar (om man har några kvar) och unna sig vila och sovmorgon. Jag försöker även komma ut i friska luften och ta en promenad varje dag, helst när det är dagsljus.

Önskar en fin Trettonhelg!

16 reaktioner till “Helgfrågan v. 1

  1. Jag har läst Grebes två första deckare. Jag tyckte Älskaren från huvudkontoret var briljant men jag gillade inte Husdjuret, den kändes bara för långsökt. Hur tycker du Dvalan står sig gentemot de andra två?

    1. Jag har gillat båda de tidigare böckerna. Hittills tycker jag att även den här är bra, men kanske lite långsam jämfört med de två andra. Återstår att se om tempot höjs mot slutet!

  2. Deckare har inte varit min grej – men jag förstår att det finns mycket bra som jag missar genom att rata en hel genre – men var börjar man, liksom 😉
    Dina tankar kring motverkandet av trötthet låter lite som mina egna – och så här års är det nog bara så att det gäller att kämpa på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.