Eftersom jag inte gillar långa läsutmaningar som sträcker sig över hela året tänkte jag satsa på kortare lästeman, en månad i taget. I januari satsar jag på att läsa ikapp 2018 års deckarutgivning. All typ av spänning får rymmas under den rubriken. Planen är att läsa så många som möjligt av böckerna på bilden. Kanske kastar jag in någon roman, någon hyllvärmare eller helt nyutgiven titel däremellan, jag har inte tänkt vara så sträng att endast de förbestämda böckerna får läsas. Men jag ska fokusera på deckarhögen i första hand och låta den styra merparten av läsningen. Där finns böcker jag ser väldigt mycket fram emot, så chanserna är goda att jag hittar några favoriter.

Om någon vill hänga på månadens deckartema får ni gärna lämna en kommentar och berätta!

4 reaktioner till “Månadens lästema: januari

  1. Låter som en bra ide med teman månadsvis. Har nog också lite deckare hemma som gavs ut förra året så jag hänger på och läser några under januari. Håller koll på dina kommande teman och ser om något kan passa mig. Jag har några andra utmaningar för i år också men de omfattar inga jättestora mängder böcker.

  2. Några av dem har jag läst, och allra bäst var Slutet. En av de allra bästa i år, och jag tror att känslan kommer att hålla i sig för en topplacering även på längre sikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.