2018 lider mot sitt slut och om bara några dagar är det dags att börja hålla utkik efter de första boksläppen 2019. Här är ett urval av de titlar som kommer under januari. Vilka böcker ser du fram emot mest?

 

11 reaktioner till “Boknyheter i januari

  1. Har fullt sjå med redan utgivna böcker ;). Men generellt har jag usel koll på vad som är på väg att komma ut. Jag väntar tills ni andra bokbloggare upplyser mig om små guldkorn i nyutgivningen :).

  2. Jag är ju mest spänd på vad folk ska tycka om min egen ”Morden på Mörkö”. Första delen i min nya deckareserie med lita annorlunda ton mot mina tidigare deckare med Louise Hård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.