Oktober bjuder på en massa spännande pocketnyheter. Några av mina favoriter ur den här skaran är Kvinnan i fönstret och Flickan i glastornet. Vilka av dessa har du läst och gillat eller väntat på att få läsa som pocket?

 

6 reaktioner till “Pocketnyheter i oktober

  1. Vad är det med juliga bokomslag egentligen?! Så fort de finns med dras mina ögon till dem 🙂 Jag har också påbörjat ett inlägg med pocketfavoriter. Flera internetvänner som följer min blogg läser det jag skriver om nya böcker, men vill vänta med att läsa dem tills de kommer som pocket. Dels på grund av priset, dels på grund av formatet. Sedan jag började få recensionsex glömmer jag nästan bort pocketböckerna, men jag skall bättra mig och lyfta fram dem också litet mer hos mig. Men så fort tiden går! Det känns som boken ”För såna som oss” kom ut som inbunden alldeles nyss, men det var ju ett halvår sedan 😮

    1. Jag läste mest pocket innan jag började blogga, gillar formatet och tycker det är kul att lyfta fram. Som du säger, ofta väntade man spänt på att vissa titlar skulle komma som pocket. Numera kommer vissa riktigt snabbt, t ex För såna som oss. Den hade ju recensionsdag så sent som i början av juni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.