Mia undrar i veckans helgfråga om vi följer någon annan blogg som inte är en bokblogg. Nej det gör jag inte direkt, det händer att jag läser någon bakblogg eller skrivbloggar, men inte tillräckligt kontinuerligt för att det ska kunna kallas att följa. Sen är det ju ett gäng bokbloggar som skriver om mer än bara böcker, i och för sig. På så vis läser jag lite andra inlägg än de bokrelaterade.

Bonusfrågan handlar om vilken tid på dagen vi läser mest. För mig blir det mest läst på eftermiddagen och kvällen. Däremot är jag inte den som kan ligga vaken och läsa hela natten. Ögonlocken trillar ihop när de tycker det är dags för skönhetssömn.

Trevlig, solig helg på er alla!

11 reaktioner till “Helgfrågan v. 22

  1. Jag är ju nattmänniska så är det en tillräckligt bra bok så somnar jag definitivt inte. Men så behöver jag ju inte upp heller vid någon viss tid på morgonen utan kan sova så länge jag vill.

  2. jag läser gärna tills ögonen faller ihop och boken faller i golvet med en smäll. då vaknar jag till, tar upp boken och fortsätter läsningen. om den är tillräckligt bra. sen blir det surt dagen efter, men det är ju en senare fråga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.