Idag undrar Mia i sin helgfråga hur länge vi har haft våra bloggar. Jag startade Johannas deckarhörna i april 2014, så det är fyra år sedan. Tiden har gått så fort och jag har haft så roligt, inte minst tack vare alla i fina bloggkompisar!
FotoFlexer_Photo4.jpg

Bonusfrågan handlar om vad vi tycker om den tidiga sommarvärme som har dragit in över landet. Jag tycker det är skönt med sol och värme, men det blir ganska varmt i mitt sovrum så det kan vara en aning svårt att sova när det är värmebölja. Jag köpte en fläkt på Rusta förra året men den dundrar som en stridsvagn, det är inte så kul att ha den igång när man försöker sova. Så efter några dagar är det ändå skönt att det nu är några grader svalare ute. Om det kommer en regnskur gör inte heller något, för då slipper jag vattna mitt trädgårdsland och det blir mindre pollen i luften. Just frömjöl är för närvarande en jobbigare faktor än sol och värme… *nys, host, fräs* Så mitt svar den här veckan blir att jag gillar blandat väder. Ha en fin helg allihopa!

 

13 reaktioner till “Helgfrågan v. 20

  1. Då verkar vi haft bokbloggar ungefär lika länge, började i maj för fyra år sedan, så roligt att blogga om böcker! 🙂 Verkligen massor av dammigt frömjöl i luften och överallt ute just nu, till och med katten kom in här om dagen alldeles gul… syns i svart päls. 😀 Ett ordentligt regn skulle behövas.

  2. Visst är bloggandet och kontakten med bloggare kul! Variation i vädret är inte fel, det mår nog både naturen och vi människor bra av. 🙂

  3. Jag köpte en ny fläkt i år så nu kan jag få det kallt i sovrummet igen. Men en takfläkt vore en investering, men en del är så fula. Jag hoppas inte du ger upp bloggandet nu när du ”blivit” kändis. Kollade i Amelia idag👍Bra jobbat.

  4. Otroligt vad fort tiden går! Tycker också det är besvärligt på sommaren när man ska sova, men för mig funkar det att bara ha påslakan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.