Den 5 maj är det dags för årets upplaga av litteraturfestivalen i Sigtuna. Ett stort gäng författare, bl a Kristina Ohlsson, Lena Andersson, Jan Guillou, Mikael Niemi, Christoffer Carlsson och Anders Roslund, deltar och berättar om sina böcker och författarskap. Redan nu kan du boka biljetter för nästa veckas litterära höjdpunkt i mysig småstadsmiljö. Läs mer på litteraturfestivalens hemsida.

Bland programpunkterna märks bland annat Kafferep med Emma Hamberg, samtal om Arvet från 68-rörelsen med Jan Guillou, Amelia Adamo och Marie-Louise Ekman och Siden, löss och ett stycke kvinnohistoria med Anna Laestadius Larsson.

Stora-torget-IMG_5263-750x530Bild hämtad från: Sigtuna Litteraturfestival

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.