Mia undrar i veckans helgfråga om vi har några riktiga skatter i vår bokhylla och hur påskfirandet ser ut.

Jag har några gamla biblar av ålderdomligt snitt och ett gäng böcker efter min farmors far som är tryckta under 1910-talet. Det är de äldsta, men tyvärr ligger de nerpackade i en låda så någon blid kan jag inte bjuda på.

Påskfirandet blir nog ganska lugnt, men planerna har blivit lite ändrade så jag kanske inte hinner läsa så mycket som jag hoppades på i påskens läsutmaning pga jobb. Ikväll blir det lammstek och imorgon påskbord med lite gott och blandat tillsammans med familjen, så det finns en del att förbereda i köket nu i eftermiddag. Hoppas få tillfälle att ge mig ut och njuta lite av vårsolen också, även om vindarna är ganska isiga fortfarande.

Vi håller också på med sista rycket när det gäller att tömma min morfars hus innan det ska läggas ut till försäljning. Idag har jag hjälpt till att flytta ett blytungt skåp så nu är man lite lagom darrig i armarna, men förhoppningsvis inte värre än att jag orkar hålla boken jag ska spendera delar av min eftermiddag med. 😉

9 reaktioner till “Helgfrågan v. 13

  1. Roligt med gamla böcker, blir lätt slitna att bläddra i sådana sköra, men man kan ju inte låta bli. 🙂 Ha en fortsatt fin påskhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.