veckans topplista

Fler som börjar bli rejält trött på vinter med influensa, snöskottning och ishalka? Idag kan vi drömma oss bort med hjälp av veckans topplista då temat är de böcker vi ser fram emot att läsa i vår. Kan vara nya som ännu inte släppts eller sådana som redan finns i din bokhylla. Här är fem böcker jag längtar efter, och jag läser dem gärna i värmande vårsol…

32 reaktioner till “Veckans topplista v.11 – Böcker att se fram emot i vår

  1. Ja böcker kan hjälpa till att stå ut med den envisa vintern. Ibland vet man inte om man ska ta fram vattenskidorna eller vinterskidorna här just nu. Men ditt val av böcker du presenterat om att se fram mot är några tips jag ska lägga på minnet. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.