veckans topplista

Imorgon är det Alla hjärtans dag – temat den här veckan är era fem bästa lästips inför Valentine’s Day. Några av er kanske inte uppmärksammar eller ”firar” dagen, men kanske sitter ni trots allt på några bra boktips. Här är mina fem hjärtevärmande romaner:

  1. Mannen i mitt liv av Jane Green är en feelgoodbok som passar bra i sammanhanget, även om livet i den här berättelsen inte bara är en dans på rosor.
  2. Något av Simona Ahrnstedt är inte helt fel i dessa dagar, kanske hennes senaste bok Allt eller inget.
  3. Världen utan dig av Jill Santopolo handlar om en hopplöst tragisk kärlekshistoria. En riktig snyftare om man känner för den typen av bok.
  4. Grejen med kärlek av Julie James är den första boken som släpps på Forums nya satsning Lovereads, ett förlag som enbart ger ut romance.
  5. En  riktigt tjusig present är den lilla asken från Novellix med fyra klassiska noveller om kärlek av Tolstoj, Wilde, Shelley och Woolf.

Behöver du fler tips eller inspiration till din egen lista? Här har bokus.com samlat en massa fina böcker om kärlek.

 

 

30 reaktioner till “Veckans topplista v.7 – Alla hjärtans dag

  1. Jag var verkligen förtjust i Simona Ahrnstedts första bok Överenskommelser, sedan tyckte jag att det gick lite utför och jag har inte läst någon av de senare. Kanske skulle man ändå testa på. Annars tycker jag nog att någon riktig klassiker som Stolthet och fördom passar ganska bra som Alla hjärtans dags-läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.