Nu börjar förlagens kataloger för vår och sommar 2018 släppas och här ovan är några av alla de godbitar som släpps under perioden april-augusti. Favoriter, debutanter, romaner och deckare… Vilka böcker ser du fram emot mest?

15 reaktioner till “Förhandstitt – vårens och sommarens böcker 2018

  1. Panik och lycka på samma gång! :)) I går tittade jag igenom min lista över böcker jag skall läsa de närmaste två månaderna och kände att jag har allt under kontroll. Inte nu längre… 😉 Här finns ju många av de böcker jag sett allra mest fram emot att läsa, som jag inte kan missa för allt i världen!

  2. Väldigt många bra böcker, men jag har ju inte tid nu. (I morgon går flyttlasset.) Fast… Peter May, Viveca Sten, Mari Jungstedt, Nele Neuhaus, Adler Olsen och Ruiz Zafon VET jag att jag vill läsa. Sen ser jag titlar av författare som jag gärna vill stifta bekantskap med. Mycket intressant här! 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.