I februari blir det lite lugnare med boknyheter, och förklaringen är nog delvis att köparna dras till årets bokrea som startar i slutet av månanden. Men för den som ändå längtar efter helt nya böcker finns några att se fram emot:

6 reaktioner till “Boknyheter i februari

  1. Tre av dem har jag bestämt mig för att läsa. Himlen tillhör oss funderade jag på, men tror att det blir för hemskt och nära, jag har svårt att läsa sådana böcker sedan jag själv fick barn. Jodi Picoults bok har jag helt missat, den måste jag kolla upp, både titeln och omslaget lockar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.