9789188647009_200x_de-hangda-hundarna

Jag råkade få dubbletter av De hängda hundarna av Jens Henrik Jensen, och med Bokförlaget Polaris goda minne lottar jag därför ut ett exemplar av den här spännande deckaren som är första delen i serien om krigsveteranen Niels Oxen. Det är en inbunden bok och för att tävla ska du:

 • lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar att du vill vara med i utlottningen och tipsar om din senaste lästa deckare du tyckte riktigt mycket om.
 • ha en svensk adress för att delta.
 • se till att lämna en giltig e-postadress när du kommenterar så jag kan få fatt i vinnaren.

Lycka till, och framförallt – det här är en bok ni inte vill missa! Tävlingen pågår fram t o m söndag den 14 januari 23.59.

29 reaktioner till “Utlottning!

 1. Klart man vill vara med i utlottningen! Den senaste deckaren som jag läste – och som jag tyckte otroligt mycket om – var Syndafloder av Kristina Ohlsson! Så bra… Nu är väl inte det något originellt tips direkt… 😉 och vet att du redan har läst den, men om någon annan har missat. Ja, helt hela serien då… Eller glömt/inte hunnit läsa den sista!

 2. Åh! Jag vill så jättegärna läsa denna! Tror den skulle vara perfekt för mig! Den sista deckaren som jag tyckte riktigt mycket om är Kåda av Ane Riel, men den har du säkert läst redan…? Min mejladress är gittan_2 snabel-a spray.se

 3. Klart jag vill vara med i den utlottningen 🙂

  Nu är jag ju ganska säker på att du redan har läst Simon Becketts Skrivet i eld, men det är den senaste deckaren jag läst som jag verkligen gillade. Därför tipsar jag också om Thomas Eriksons serie om Alex King. Den sista(?) delen Vedergällning läste jag i december och det var en riktig höjdare.

 4. Klart jag vill var med på utlottning.Jag har precis läst ut Döden ingen ser av Anne-Marie Schjetlein, riktigt bra och spännande. Speciellt om man gillar deckare i sjukhusmiljö.

 5. Jag vill vara med och tävla! 🙂 Jag läser just nu Harlan Cobens kommande bok Sanningen och den är så himla bra!! Är helt fast i den och har svårt att få någonting annat gjort!

 6. Vill absolut vara med!
  Vill tacka för tipset om Annabelle boken av Lina Bengtsdotter! Var ju exakt så bra som man har hört! Lästes klart på bara en dag, kunde inte lägga ifrån mig den! 😁

 7. Klart att man vill delta i utlottningen! Den senast lästa deckaren, som jag tyckte om, är Höstdåd av Anders de la Motte.

 8. Vill gärna vara med i utlottningen. Den senaste deckaren jag läste, och också tyckte väldigt mycket om var Annabelle.

 9. En deckarroman läste jag nyligen. ”En bror att dö för”. Uppföljaren till ”Björndansen”. Fantastisk gripande och spännande. Ingen ny bok men är på min top 5 av lästa böcker 2017.

 10. Jag vill gärna vara med i utlottningen!

  Senaste deckare jag läste som jag gillade var Annabelle av Lina Bengtsdotter. En solid debut som lovar gott för framtiden. Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.