Storstädning avklarad, puh, så nu kan jag i lugn och ro svara på helgfrågan och kanske kasta mig ned med näsan i en bok för resten av dagen. Hoppas ni alla får en fin Trettondagsafton!

FotoFlexer_Photo4.jpg

Mias bokhörna undrar idag Hur tänker du kring ditt nya bokår? Har du satt upp hur många böcker du ska läsa i år?
Vilka utmaningar ska du delta i?

BONUSFRÅGA: Något du tänker ändra på för egen del nu när det är nytt år.

Jag tänker att jag ska försöka läsa så många böcker som möjligt, och mitt mål i siffror är 120 st. Helst ska jag försöka läsa både nya och gamla, och därför har jag tänkt delta i något som kallas Hyllvärmarutmaningen där vi läser tolv äldre böcker ur vår hylla, samt Boktolvan som handlar om att läsa tolv nya författare. Jag funderade även på någon form av klassikerutmaning och kanske det där med att läsa klart serier som skulle må bra av att någon gång avslutas, men troligen blir det för många krav då så jag har bestämt mig för att strunta i de sistnämnda. Ett nyårslöfte för bloggen är dock att bli duktigare på att kommentera andra bloggar, jag läser ganska frekvent men är dålig på att lämna något avtryck i form av en kommentar.

20 reaktioner till “Helgfrågan v. 1

  1. Vad skönt att ha klarat av storstädningen, det känns ju så skönt efteråt! Att avsluta/läsa mer serier är något som jag också borde bli bättre på.

  2. Skulle nog verkligen försöka utmana mig själv för att får fler böcker lästa som står i hyllan. Blir så himla frestad av nya böcker och gör dessutom impulslån på biblioteket i stundens ingivelse… men samtidigt känns ju allt det spontana rätt positivt oxå. 😉

  3. Jag läste 53 böcker förra året. Skulle gärna läsa mer men brist på tid och annat att göra kommer i vägen. Tycker om att läsa bloggar om böcker och får bra tips från bl.a din. Mitt år hoppas jag involverar mer skrivande. Önskar dig ett gott läsår!

  4. Låter som bra planer tycker jag. Jag ska också försöka läsa några hyllvärmare, ska se efter i veckan vad som kan vara aktuellt och sedan göra något slags urval om vad som känns realistiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.