Januari bjuder på många boksläpp för alla smaker och här syns ett urval av dem. Romantik, historia, barn- och ungdomsböcker och spännande deckare. Här finns både nya författarnamn och gamla favoriter som Peter Robinson, Dennis Lehane och Harlan Coben. Vilka böcker ser du fram emot i januari?

15 reaktioner till “Boknyheter i januari

  1. Knappt man törs läsa sånt här. Bley och Appelqvist åkte genast upp på listan. Några andra som jag vill läsa, men blundar lite för… Geir Tangens blogg följer jag och är klart intresserad av hans bok, men egentligen vill jag nog läsa den på norska.

  2. Är många av dessa böcker som jag är intresserad av att läsa. Blev inspirerad av ditt inlägg att jag själv skrev ett med några av de böckerna jag vill läsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.