veckans-topplista-e1500991790676.png

Några dagar kvar till jul, och visst är det väl ändå trevligt att få böcker i julklapp? Jag vet, ni kanske har bestämt att ni inte ska köpa en massa grejer till de vuxna, tomten kanske hellre köper en hushållsmaskin än en inbunden bok eller också kanske ni helt enkelt har tillräckligt många olästa titlar i bokhyllan. Eller så är det tvärt om, och ni önskar er en hel massa fina böcker eftersom det är det enda släkt och familj vet säkert funkar. Oavsett vilket, idag tänker vi oss att tomten finns och att han hörsammar våra önskningar. Vilka böcker (eller kanske någon bokrelaterad sak) skulle du då helst vilja hitta under julgranen eller i julstrumpan i år?

  1. Sanningen om Audrey Wilde av Eve Chase
  2. Augustprisade Ett jävla solsken av Fatima Bremmer
  3. Norra Latin av Sara Bergmark Elfgren
  4. Mot den glittrande snön vid världens ände av Eowyn Ivey
  5. Farofylld överfart av Rachel Rhys

22 reaktioner till “Veckans topplista v. 51 – Önskelista

  1. En farofylld överfart hade jag trott att jag skulle hinna läsa i år. Den är inte med på min topplista med fem böcker, men den finns med på min litet längre lista 🙂 Ett jävla solsken är väldigt fascinerande. Jag skall försöka hinna skriva om den i bloggen i dag, ett julfirande och begynnande virus har kommit emellan. Här är i alla fall min topplista/önskelista: https://justnujusthar.com/2017/12/19/bokrelaterad-onskelista-veckans-topplista/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.