Julen närmar sig med stormsteg och idag frågar Mia vad vi önskar oss i julklapp. Jag hoppas tomten kommer med en ny handväska. Några böcker har jag inte önskat mig, jag har en och annan oläst ändå så jag blir nog inte utan. 


Bonusfrågan handlar om julmat och favoriterna på julbordet. Jag har ännu inte lärt mig äta sill faktiskt. Det är något med råa fiskar… Förr gillade jag inte ansjovis heller, men det har jag lärt mig tycka om, så Janssons frestelse tillhör favoriterna. Revbensspjäll och köttbullar är inte heller dumt, helt opartiskt även om det är jag själv som brukar tillaga dem. Varmrökt lax och olika patèer gillar jag också. Det är mycket som är gott och oftast äter jag tills jag nästan spricker. 
Önskar er alla en fin helg! 🧡

17 reaktioner till “Helgfrågan v. 49

  1. Det där med ”rå” fisk är lustigt. Jag älskar sill, men kan inte tänka mig att äta sushi, för det verkar jätteäckligt. Men jag vet ju att många älskar det.

  2. Jag har inte heller lärt mig äta rå fisk och böcker önskar jag mig inte heller när jag har enormt många olästa och det är svårt för mina nära och kära att lyckas hitta en bok jag vill ha som jag inte har.

  3. inlagd sill är jättegott. sushi har jag dock lite svårt för bitvis. handväskor vill jag alltid ha. men dem måste jag köpa själv. det är så mycket som måste stämma

  4. Rå fisk ja… Sushi och Sashimi har jag inte lärt mig äta, men gravad lax är gott och har dessutom alltid gillat sill, året runt och inte bara på storhelger. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.