Bokförlaget Forum skickade en överraskning, Djävulsdoften av Mons Kallentoft i pocket, och hans nya Bödelskyssen som inbunden bok. Jag har redan läst och bloggat om dem båda, och har därför fått klartecken att tävla ut dem här på bloggen till en lycklig vinnare.  Så är du sugen på att vinna ett par riktigt spännande deckare i höstmörkret? För att tävla, gör så här:

 • Lämna en kommentar och berätta att du vill tävla. Du behöver inte uppge hela ditt namn men en mejladress eller användarnamn på Instagram så jag kan hitta dig om du vinner.
 • Berätta i kommentaren vilken du tycker är höstens bästa läsupplevelse som jag inte får missa! 
 • Tävlingen pågår till söndag 12/11 kl 23.59. Vinnaren utses på måndag. Jag drar EN person som vinner båda böckerna. 
 • Följ gärna min blogg i sociala medier, och tipsa om tävlingen där eller i egen blogg om du vill.

Frågor? Mejla johannasdeckarhorna@gmail.com

Lycka till! 💜

25 reaktioner till “Utlottning av deckarpaket! 

 1. Är halvvägs genom Stanna hos mig av Ayobami Adebayo och jag är helt fast! Ser verkligen ut att bli höstens läsupplevelse för min del! Bokomslaget är dessutom en riktig färgklick! Piggar upp även i det mörkaste novemberslasket
  😍

 2. Skulle jättegärna läsa vidare om Malin Fors och Linköping. Sååå spännande böcker (dom tidigare alltså). Jag rekommenderar inte någon bok från i år utan min oslagbara läsupplevelse i höst är ”Konsten att höra hjärtslag”. En sån kärleksfull bok, jag blev varm i hela mig av att läsa den.

 3. Åhhh, jag vill verkligen tävla om dessa två böcker. Måste erkänna att jag inte hunnit med dem då det finns så mycket bra att läsa. Slukar deckare men lever nu mina kvällar och nätter med Lila och Lenu i Elena Ferrantes fantastiska tidsepos.

 4. Har läst alla deckarna om Malin Fors och vill gärna läsa fortsättningen med så jag vill gärna vara med att tävla. En som jag läst nyligen lutar nog att bli höstens bäst lästa bok Kåda av Ane Riel. (Nyligen recenserad på min blogg).
  email cblomster69@gmail.com

 5. Hej där, tack för att du lottar ut. Du, liksom jag, läser väl mest deckare? Just därför vill jag tipsa dig om en helt grym bok av Eva Rosengren ”En brasiliansk, med svans”. Rolig, lite knasig men otroligt tänkvärd bok som handlar om relationer och vårt liv som människa. Många skratt o en härlig känsla när man läst ut. Tron på människan är åter :-)! Hälsar hbackbro@yahoo.se //Helena

 6. Åh jag vill så klart vara med och tävla! Är SÅ nyfiken på Bödelskyssen! Angela Marsons Tysta rop är en bok du inte får missa i höstutgivningen 🙂

 7. Jag vill så klart också vara med och tävla!😊 Jag är väldigt intresserad och nyfiken på Malin Fors. Jag har hört så himla mycket om dessa böckerna.
  Om jag ska välja endast en bok som jag tycker att du och alla ska läsa i höstmörkret så är det Pernilla Eriksons böcker 📚 där blev det visst mer än en😋

 8. Svenska författare har blivit så bra och är ett nöja att läsa. Här kommer dock tips på en fransk författare, Pierre Lemaitre, med boken Alex.

 9. Är gärna med och tävlar🤗. Precis upptäckt Robert Galbraith och avverkat första boken ”Gökens rop”. Lysande deckare. Hade noll koll att Harry Potters skapare skrev grymma deckare under annat alias.

 10. Vilken rolig tävling! Är jättegärna med, heter @fridachristinas på instagram. Jag vill tipsa om den deckare jag själv tyckt bäst om den här hösten nämligen Kaninjägaren av Lars Kepler. Så himla bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.