För en tid sedan fixade jag en sida med länkar till mina bokbloggarkompisar. (Se  menyn till höger för att klicka er in dit.) Det är dock inte helt lätt att samla alla, hur jag än gör tycks det alltid saknas någon. Så nu ber jag om er hjälp med tips. Har du en bokblogg som bör stå med, eller är det någon av de du läser som saknas? Lämna en kommentar och berätta!

23 reaktioner till “Efterlysning 

  1. Jag tycker du har fått med en vansinnig massa bra bokbloggar! Tack för att min fick vara med på listan 🙂 Det är himla kul att hoppa runt bland olika bokbloggare och se vad de läser, hur de recenserar, vad de fokuserar på osv.

  2. Hej Johanna! Jag bloggar visserligen inte enbart om böcker, men det är ingen tvekan om att den etiketten finns på absolut flest inlägg på min blogg. Kul om du plockar in mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.