Vårkatalogerna från bokförlagen börjar dyka upp. De flesta har redan fått sitt tjusiga omslag, men i vissa fall dröjer det. Förutom de böcker som syns nedan kommer nytt av bl a Harlan Coben, Sofie Sarenbrant, och Maria Gustavsdotter. De titlar som presenterar här är ett urval av vinterns och vårens utgivning.

13 reaktioner till “Förhandstitt på böcker – vinter/vår 2018

  1. Kära nån… men du gjorde min dag nu. Jag som gnällde så för bara några veckor sedan för att Tana Frenchs senaste inte var översatt 🙂 Och så en ny Eva Dolan. Och så en ny Nesbø. Och så en ny…

  2. Vi verkar ha väldigt lika smak 🙂 Jag har börjat sammanställa mina favoriter för vinter och vår, men har fortfarande fullt upp med födelsedagsfirande. Min lista kanske kommer på söndag, och jag ser att vi har flera gemensamma favoriter 🙂

    1. Tror jag fick med de flesta som fått sitt omslag, finns några till jag inte hittar bild på än, men vill läsa. Kan hinna ändra eller lägga till ännu dock, detta är bara första intrycket typ 😉

  3. Så himla mycket bra att se fram emot. Inte minst Anna Bågstam, Ninni Schulman och Ruth Ware. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.