Laddar inför Bokmässan imorgon lördag, och då passar det bra att svara på Mias helgfråga som idag lyder Vad tycker du? Vad tycker du Bokmässan ska göra för att öka intresset för oss bokbloggare?

Jag tycker intresset bland bokbloggarna är ganska stort, men det kanske har flyttat från bloggarna in i sociala medier. Tycker det är fler bilder där, och kanske något färre texter om ämnet. Sen är det ju lite av en bubbla, är man inte där själv kanske man inte är lika intresserad som den som själv planerar ett besök. Jag har som bloggare blivit inbjuden till olika evenemang på mässan, både mingel och prisutdelning av Årets bok 2017 t ex. Jag har också fått frågan om pressackreditering för att bevaka. Tyvärr passade inget av detta för mig och mitt besök i år. Hoppas dock att morgondagen bjuder på intressanta möten och några trevligt bokköp!


Trevlig helg! 

13 reaktioner till “Helgfrågan v. 39

    1. Tack Annette! Är min första mässa och det ska bli väldigt roligt! Ska försöka hinna med att fotobomba lite på Insta, men vi får väl se hur det blir. Jag kanske blir helt omtumlad och glömmer av det, haha 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.