September bjuder på många spännande pocketnyheter, här är ett urval av dem. Lyllos er som har Hetta, Ugglan dödar bara om natten, Belgravia, Midnattsolens timme och Snömannen med flera kvar att läsa! Jag själv kikar lite extra på Djävulsdoften, Sthlm Confidential och Alex som jag ännu inte läst men är nyfiken på.

10 reaktioner till “Pocketnyheter i september

  1. Min första tanke är – kommer de redan i pocket?! Det känns som tiden rusar fram när jag ser att Alex, Hetta, Problemet med får och getter med flera, som jag läste i maj-juni, redan finns som pocket. Är det med böcker som med film på bio, att de kommer som pocket snabbare om de säljer dåligt som inbundna (precis som med filmerna som kommer som DVD snabbare om det inte säljs tillräckligt många biljetter), eller kommer böckerna som pocket efter en viss tid, samma för alla..? Kanske du eller någon av dina läsare vet?

    1. Det är nog olika. Alex kanske kommer på pocket eftersom förlaget ger ut nästa bok? De kommer definitivt snabbare nu än för några år sedan. 6 mån till ett år verkar vara det normala innan en bok blir pocket, men en del kommer snabbare. Kan vara så att det finns ett mönster i att Hetta och En sax i hjärtat som båda blev pocket efter fyra-fem månader skrivits av debutanter? Men, tiden går ju onekligen rasande fort också… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.