Idag undrar Mias bokhörna med lite hjälp av Anna Maja vilken som är den mest sorgsna bok vi läst.

En lite klurig fråga tycker jag, som sällan gråter till böcker. Men den jag läser just nu är faktiskt ganska sorglig, Världen utan dig av Jill Santopolo. Så det faller sig naturligt att den blir dagens tips på temat. 


Bonusfrågan handlar om stress och hur det påverkar oss. Mia menar att hjärnan blir som kokta makaroner, och det tycker jag är mitt i prick. Det är så det känns. Skulle nästan vilja sträcka mig till att säga att den känns som stuvade, när allt kletar ihop liksom. Haha. Jag blir trött när det är för rörigt runtomkring vilket resulterar i att jag inte orkar läsa så mycket. Det kan också yttra sig i att jag väljer bort de lite tjockare böckerna just då. Ämnet i dem spelar däremot mindre roll. Ibland kan en tungläst historiebok vara helt rätt eftersom den handlar om något helt annat än det jag har omkring mig. Vid andra tillfällen passar kanske en lättläst bok bättre, det är olika. 

Trevlig helg allihopa! 💚

17 reaktioner till “Helgfrågan v. 36

  1. Världen utan dig låter som en sorglig bok, vackert omslag och jag har sett mycket av den runt på bloggarna/instagram senaste veckan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.