Vilken typ av böcker undviker du helst? Och bonusfrågan, tränar/motionerar du? Det undrar Mias bokhörna  i veckans helgfråga. 

Jag undviker helst lyrik och poesi. Sånt är inte alls min kopp te. Kändisbiografier är jag inte heller särskilt intresserad av, om det inte är någon som verkligen gjort eller upplevt något speciellt. Jag läser t ex gärna om politiska och historiska personer, och har som undantag läst GW: s memoarer Gustavs grabb. Men böcker om Camilla Henemark, Christer Björkman och Björn Ferry… Nej tack. Seriealbum har visat sig att det är inte heller något för mig, och jag är inte heller glad i zombies och dystopier. Vampyrer och spöken går bra om de presenteras på rätt sätt. Annars läser jag lite allt möjligt och gillar att blanda. 

Angående fysisk aktivitet. Ja jag motionerar, för jag är ute mycket och går ganska långa promenader de flesta dagar i veckan, brukar bli ca 1 timme. Har varit lite lat nu i sommar dock. Håller också på med en del trädgårdsarbete och då får man ju motion av bara farten. Det ska grävas, och klippas och ösas jord mm. Tränar dock inte på gym eller så. Var inne i en Stadiumbutik tidigare idag och fick obehagskänslor direkt av tennisracket och löparskor. 😉 Jag gillar att röra på mig, men jag är inte glad i sport. 

Trevlig helg! 

17 reaktioner till “Helgfrågan v. 30

  1. När jag ser ditt svar kommer jag på att jag inte heller är speciellt intresserad av lyrik och poesi. Björn Ferry-boken har jag däremot läst, då han är lite lokal och det bara är 8-10 mil till Storuman där han är född 🙂

  2. Björn Ferrys biografi gav jag mig på men gav upp. Tror jag hann mindre än 20 sidor… Jag vill så gärna läsa biografier men har svårt att hitta den rätta.

  3. Biografier läser jag väldigt sällan, men några har jag läst. Lyrik och poesi läste jag en del av förut, skrev också egen, men det blir varken det ena eller det andra numera.

  4. Jag gillar sport. När andra utövar den 🙂 Någon trädgård har jag inte så jag nöjer mig med promenader, det brukar hjälpa både kropp och själ 🙂

  5. Ja just det! Kändisbiografier är inte heller jag så glad i, men älskar dystopier. 🙂
    Trädgårdsarbete är väldigt bra motion. 😉

  6. Jag läser inte heller lyrik så ofta men då och då är det trevligt att läsa en dikt eller två. Är väl inget man läser från pärm till pärm direkt. Biografier läser jag då och då men då ska det vara något som lockar med just den biografin och just att läsa om kändisars liv tycker jag inte är så intressant. Men till exempel biografin om Astrid Lindgren tyckte jag mycket om (Denna dagen, ett liv).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.