Det var länge sen jag visade upp boknyheterna som flyttat in, och under sommaren har det blivit ganska många. Jag har valt att inte ta med dem som jag redan skrivit om, men det återstår ändå en rejäl hög och förhoppningsvis många fina läsupplevelser. Tack till dem som skickat böcker, både överraskningar, ombedda recensionsböcker och tävlingsvinster! 

10 reaktioner till “Nytt i bokhyllan 

  1. Jag blir så glad av din blogg! Och dina foton på böcker gör mig på bra humör! Tack för en fin blogg! 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.